Pressmeddelanden

2021

2016

Linnea – bekväm elegans för matbordet

15.12.2016

Hackmans nya bestickserie, Linnea, tittar bakåt med ett nytt och spännande perspektiv. Inspirationen till Linnea är traditionella finska vardagsbestick och i serien finns tydliga spår av detta arv. Samtidigt kan man uppfatta ett modernt tänkesätt i designdetaljerna och komforten. Dessa festliga bestick passar även vardagliga middagar.

Läs mer

2013

Återvunnen återvinningskampanj med Hackman

01.02.2013

Hackman är Nordens största och mest välkända varumärke inom kok- och stekkärl. Men som man brukar säga; är man stor måste man vara snäll, och på Hackman ser vi allvarligt på vårt sociala ansvar. För 10 år sedan påbörjades en kampanj i Finland för att uppmärksamma konsumenterna om vår strävan om energibesparing och återvinning. Förra året tog vi kampanjen till Sverige. Nu är det dags igen.

Läs mer

2012

Matlagning med lättare grepp

10.12.2012

Med Handy, den nya serien med kok- och stekkärl från Hackman har vi lagt särskild stor vikt vid att göra produkterna lätta, användarvänliga och ergonomiska för daglig matlagning. Den nya serien möter behovet hos konsumenten av lätthanterade köksprodukter, utan att göra avkall på äkta kvalité och matglädje.

Läs mer

Rotisser Steel – Stiligt och hållbart stål i köket

26.02.2012

Rotisser-seriens belagda stekpannor och grytor har till både utseende och bruksegenskaper varit en av Hackmans mest överlägsna produkter. Nu kompletteras Rotissers högklassiga sortiment med efterfrågade grytor i stål. De för induktionsspisar optimerade tysta och effektiva,Rotisser Steel-produkterna är senaste nytt inom grytvärlden.

Läs mer